Rólunk

Zentiva

FEJLESZTÜNK

A kutatás és fejlesztés előremozdítása által lehetővé tesszük, hogy innovációnk új módszereket találjon kiváló minőségű és megfizethető gyógyszerek létrehozására. Nemzetközi csapatunkat Európa különböző pontjairól származó munkavállalók erősítik, beleértve az ipari kutatókat és az akadémiai partnereket Európa egyetemeiről.

Szakembereink elsőrangú tudományt és csúcstechnikai eszközöket alkalmaznak a világszínvonalú prágai létesítményünkben. Kihasználjuk a szabadalom lejártából származó növekedést, elősegítve az innovációt, miközben egyre szélesebb körű, átfogó terápiás portfóliót kínálunk.

Bevált termékekre épített, hozzáadott értéket képviselő gyógyszerek fejlesztésével javítjuk a betegek tapasztalatait, hogy még jobb eredményeket érhessünk el.

Zentiva

TERMELÜNK

Kiterjedt gyártási hálózatunk, valamint prágai és bukaresti kiemelt telephelyeink lehetővé teszik, hogy gyártási és szállítási láncaink kapacitása által komoly szereplőként helyezkedjünk el a generikus és vény nélkül kapható gyógyszerek piacán Európa szívében. Ipari lábnyomunk lehetővé teszi, hogy megbízható folyamat keretében kiváló minőségű, megfizethető gyógyszereket állítsunk elő emberek millióinak, versenyképes áron.

Gyártási hálózatunk és rugalmas ellátási láncaink tömegek számára biztosítják az egészségügyi ellátás folyamatosságát, ami a mai helyzetben fontosabb, mint valaha. Folyamatosan befektetünk a gyártási műveletek fejlesztésébe és kibővítésébe, miközben a folyamatok észszerűsítése érdekében optimalizáljuk a termelékenységet.

Zentiva

SZOLGÁLUNK

Törekvésünk, hogy az egészségügyi ellátás ne kiváltság, hanem alanyi jog legyen. Most az embereknek minden eddiginél szélesebb körű hozzáférésre van szükségük a kiváló minőségű, megfizethető gyógyszerekhez. Büszkék vagyunk arra, hogy márkás generikus és vény nélkül kapható portfóliónk aktívan támogatja az emberek napi egészségügyi szükségleteit, miközben Európa-szerte segíti a kormányokat a teljes társadalom számára biztosított, fenntartható egészségügyi rendszerek kiépítésében és fenntartásában.

Osztozunk az egészségügyi szakemberek, gyógyszerészek és az egészségügyi rendszer döntéshozóinak társadalmi kötelességében aziránt, hogy hozzájáruljunk a költségek csökkentéséhez és az egészségügyi ellátás javításához. Az új piacokra történő folyamatos terjeszkedésünkkel és nyerő csapatunkkal Európában és azon kívül is egyre több olyan gyógyszert szállíthatunk, amelyekre mindennap szükség van.

Zentiva

GONDOSKODUNK

A Zentiva büszke társadalmi felelősségvállalására, valamint globális és helyi szinten megvalósuló programjaira, amelyek a munkavállalóinkra, a partnereinkre és a bolygóra összpontosítanak. Szervezetünk növekedése új lehetőségeket teremt munkatársainknak a kiteljesedésre, miközben kiváló helyzetbe hoz bennünket a legjobb tehetségek bevonzására és a csapatunk megtartására, hogy megalapozzuk a jövőbeni sikert.
PlanetZ programunk célja fokozni a megújuló energiaforrások felhasználását a szervezetünkben, elősegítve a fenntartható jövő megteremtését mindenki számára.

Arra törekszünk, hogy fiatal gyógyszeripari tudósokat és mérnököket neveljünk ki olyan kezdeményezések révén, mint a The Parc vagy az ORBIS, amelyek összekapcsolják a kiemelkedő tehetségeket a vezető gyógyszeripari és tudományos szakértőkkel, hogy mindannyian az egészségügy legnagyobb kihívásainak mentén dolgozhassanak.